Ett konstnärshem

Öppet i ateljén, galleriet & trädgården
Söndagen 5 maj 2019, kl. 12-16

Ännu är inspirationen somrarna i Hornbaek (Sjaelland Danmark) även om trädgården pockar på. På ateljéväggen hänger ett “Beach party” som har varit vinterns stora projekt! Nästan 6 meter lång. Den är äntligen färdig! Noors slott står på tur för visning och sedan… Arlanda (?) som är ytterligare ett spännande och inspirerande, eventuellt samarbete på hemmaplan.

Mitt parallellspår i måleriet är inspirerat av natur och trädgård. “Paradiset” och “Trädgårdsliv” får kanske sin uppföljare snart. Den tredje duken hänger i biblioteket. Tyvärr den mörkaste platsen i vårt hem och därför har jag nog medvetet bara passerat utan en blick eller tanke… Nya brickor är på gång tillsammans med brickställ, resultatet av ett samarbete med Jocke Slöjdare! Jocke har för övrigt väckt liv i gamla idéer om att göra tyger! Eller tapeter? – Ja, ni är många som genom åren har klappat mig ömt på axeln och menat att det borde jag göra! Det är så spännande att ta den tanken på allvar nu… Det finns ett eventuellt projekt för framtiden? Läs om Jocke på http://www.jockeslojdare.se

I sköna maj är trädgården som finast, tycker jag. Det roliga är att den med åren har blivit en egen attraktion som lockar till besök.Ta gärna del av den när du kommer!  I somras anlade min man och jag en potager. I vår planterar vi en avenbokshäck på norrsidan och förhoppningsvis får vi avnjuta både körsbärsblom och egen sparris…

Vill du prata om min bok och särskilt begåvade barn så gör jag gärna det!

Du är varmt välkommen!

PS. Du kan alltid ringa eller skriva en rad om du vill komma en tid som passar dig bättre! DS.

   Ur Reijas trädgårdar; “Trädgårdsliv”

2019-04-08