Ett konstnärshem

Öppet i ateljén, galleriet & trädgården
Första söndagen i månaden.
OBS! Söndagen 6 oktober stängt
Nästa tillfälle; 3 november kl. 12-16

PS. Du kan alltid ringa eller skriva en rad om du vill komma en tid som passar dig bättre! DS.

Mitt parallellspår i måleriet en längre tid är inspirerat av natur och trädgård. “Paradiset” och “Trädgårdsliv” har fått sin uppföljare i “Fågel grön”. Stora dukar som hänger i galleriet nu. En fjärde duk, med arbetsnamnet “Calles klätterträd” hänger i biblioteket och utmanar. De nya brickorna är här! Perfekta presenter, tillsammans med brickställ, resultatet av ett samarbete med Jocke Slöjdare. De tog nämligen slut på Noors slott. Succé? Ja, men Jocke tillverkar fler! Jocke har för övrigt väckt liv i gamla idéer om att göra tyger. Eller tapeter? – Ja, ni är många som genom åren har klappat mig ömt på axeln och menat att det borde jag göra! Det är spännande att ta den tanken på allvar nu… Det finns ett eventuellt projekt för framtiden? Läs om Jocke på http://www.jockeslojdare.se 

I min trädgård är det skördetid och äppelträden är beskurna. “Lilla Italien” har äntligen fått sin lilla mur och staket. Förra sommarens potager har fått vindskydd av en avenbokshäck och vi har avnjutit både körsbärsblom och sparris! Ta gärna del av trädgården när du kommer! En del besökare kommer enkom för den och det är fantastiskt roligt. Helt ok!

Vill du prata om min bok och särskilt begåvade barn så gör jag gärna det! Boken finns till försäljning hos mig.

Du är varmt välkommen!

 

Ur Reijas Trädgårdar; “Paradiset”
(motivet finns på den runda brickan) 

 

2019-09-02