Ett konstnärshem

Öppet i ateljén, galleriet & trädgården
Söndagen 4 augusti 2019, kl. 12-16

Mitt parallellspår i måleriet en längre tid är inspirerat av natur och trädgård. “Paradiset” och “Trädgårdsliv” har fått sin uppföljare i “Fågel grön”. Stora dukar som hänger i galleriet nu. En fjärde duk, med arbetsnamnet “Calles klätterträd” hänger i biblioteket och utmanar. De nya brickorna är här! Perfekta sommarpresenter, tillsammans med brickställ, resultatet av ett samarbete med Jocke Slöjdare. De tog nämligen slut på Noors slott. Succé? Ja, men Jocke tillverkar fler! Jocke har för övrigt väckt liv i gamla idéer om att göra tyger. Eller tapeter? – Ja, ni är många som genom åren har klappat mig ömt på axeln och menat att det borde jag göra! Det är spännande att ta den tanken på allvar nu… Det finns ett eventuellt projekt för framtiden? Läs om Jocke på http://www.jockeslojdare.se 

I min trädgård växer det så det knakar efter allt regn. Sommaren är här och vi planerar kommande projekt. “Lilla Italien” ska äntligen få sin lilla mur och ett nytt staket. Förra sommarens potager har fått vindskydd av en avenbokshäck och vi har avnjutit både körsbärsblom och sparris! Ta gärna del av trädgården när du kommer! En del besökare kommer enkom för den och det är fantastiskt roligt. Helt ok!

Vill du prata om min bok och särskilt begåvade barn så gör jag gärna det! Boken finns till försäljning hos mig.

Du är varmt välkommen!

PS. Du kan alltid ringa eller skriva en rad om du vill komma en tid som passar dig bättre! DS.

Ur Reijas Trädgårdar; “Paradiset”
(motivet finns på den runda brickan) 

 

2019-06-05