Ett konstnärshem

Öppet i ateljén, galleriet & trädgården
Första söndagen i månaden.
 1 december kl. 12-16

Mitt parallellspår i måleriet de senaste åren är inspirerat av natur och trädgård, inte minst min egen. Målningarna “Paradiset”, “Trädgårdsliv” och “Fågel grön” har under hösten fått sina uppföljare i “Calles klätterträd” och “Gränsland”, stora dukar som nu hänger i galleriet och biblioteket.  De här bilderna kommer jag att använda mig av på olika sätt under kommande säsong, t.ex till glasunderlägg med beräknad leverans vecka 48. Tygtryck i någon form, kanske kuddar är på gång samtidigt som jag ska utmana ryaknuten medan mörkret lägger sig… Ja, jag har så många idéer och jag har inte glömt mitt löfte att tänka tyg och tapet! Dessutom sitter Jocke Slöjdare och jag på varsin kammare och funderar på hur vi kan utveckla vårt samarbete! Jockes brickställ till runda brickan “Paradiset” finns åter på lager. Läs mer om Jocke;  http://www.jockeslojdare.se

I min trädgård är det stängt för säsongen. En efterlängtad viloperiod är här. Jag ser dock fram emot körsbärsblom och sparrisknoppar och undrar om den nya avenbokshäcken klarar Kronhems vinter? Roligt att så många besökare vill tar del av trädgården!

Vill du prata om min bok och särskilt begåvade barn så gör jag gärna det! Det känns så viktigt att synliggöra de här barnen, att öka kunskapen om dem .

Du är varmt välkommen!

PS. Du kan alltid ringa eller skriva en rad om du vill komma en tid som passar dig bättre! DS.

Ur Reijas Trädgårdar; “Paradiset”
(motivet finns på den runda brickan) 

 

2019-11-05