Ett konstnärshem

Öppet i ateljén, galleriet & trädgården
Första söndagen i månaden.
 2 februari kl. 12-16

Mitt parallellspår i måleriet de senaste åren är inspirerat av natur och trädgård, inte minst min egen. Målningarna “Paradiset”, “Trädgårdsliv” och “Fågel grön” har under hösten fått sina uppföljare i “Calles klätterträd” och “Gränsland”, stora dukar som nu hänger i galleriet och biblioteket.  De här bilderna kommer jag att använda mig av på olika sätt under kommande säsong, t.ex till glasunderlägg och en lite mindre bricka. Tygtryck i någon form, kanske kuddar är på gång samtidigt som jag funderar på att utmana ryaknuten ännu en gång! Mattan till vårt lilla bibliotek är färdig. Ja, jag har så många idéer och jag har inte glömt mitt löfte att tänka tyg och tapet! Trädgårdarna skulle göra sig som fondväggar…

I min trädgård är det stängt för säsongen. En efterlängtad viloperiod är här. Jag ser dock fram emot körsbärsblom och sparrisknoppar och undrar om den nya avenbokshäcken klarar Kronhems vinter? Roligt att så många besökare vill tar del av trädgården!

Vill du prata om min bok och särskilt begåvade barn så gör jag gärna det! Det känns så viktigt att synliggöra de här barnen, att öka kunskapen om dem .

Du är varmt välkommen!

PS. Du kan alltid ringa eller skriva en rad om du vill komma en tid som passar dig bättre! DS.

Ur Reijas Trädgårdar; “Paradiset”
(motivet finns på den runda brickan – fler produkter under “Reijas trädgårdar”) 

2019-12-03