ETT KONSTNÄRSHEM

Öppet i ateljén, galleriet & trädgården + Nya butiken varje söndag i höst kl. 12-16

Jag är tacksam för all visad hänsyn, som att ett sällskap i taget vistas i ateljén, galleriet och butiken. Eventuella förändringar i öppettiderna meddelas här och på Instagram.

“Balladen om liten svart”, olja 70 x 69 cm (såld)

Mitt parallellspår i måleriet de senaste åren har varit inspirerat av natur och trädgård, inte minst min egen. Målningarna “Paradiset”, “Trädgårdsliv” och “Fågel grön” fick förra hösten sina uppföljare i “Calles klätterträd” och “Gränsland”, stora dukar som nu hänger i galleriet och biblioteket. De här bilderna har jag använt mig av på olika sätt, t.ex till glasunderlägg och brickor. Kuddarna i linnetyg är äntligen här samtidigt som jag har utmanat ryaknuten ännu en gång! En ny matta till vårt gästrum är precis färdig. Ja, jag har så många idéer och jag har inte glömt mitt löfte att tänka tyg och tapet

Jag går mina rundor i trädgården och blickar tillbaka på det märkligaste av år… Jag borde måla, trodde att jag skulle måla mer men jag är påverkad av läget i världen. Istället har vi den gångna sommaren kastat oss över nya projekt som en liten butik och ett orangeri. Vi bestämde oss för att tro på framtiden och utvecklingen av ett konstnärshem. Sedan blir det inte alltid som man tänker sig… Butiken är färdig medan orangeriet är under uppförande. En vinter kommer emellan, en del av arbetet väntar på en vår. Det är verkligen roligt och tillfredställande att se förändringarna sakta ta form. Roligt att så många besökare vill tar del av trädgården!

Vill du prata om min bok och särskilt begåvade barn så gör jag gärna det! Det känns så viktigt att synliggöra de här barnen, att öka kunskapen om dem .

Du är varmt välkommen!

PS. Du kan alltid ringa eller skriva en rad om du vill komma en tid som passar dig bättre! DS.

2020 – 10 -07

Träffar: 49