Ateljébesök

Home gallery – ett konstnärshem!

När äldste sonen flyttade hemifrån fick vi plötsligt plats över och nu ser vi att min verksamhet kan växa. En totalrockad äger rum och jag utökar med ett litet galleri. Från och med våren 2016 har du som besökare möjlighet att se konsten i hemmiljö och samtidigt njuta och inspireras av vårt fina Kronhem!

Invigning och utökade öppettider

Jag håller öppet i ateljén/butiken första söndagen varje månad  mellan klockan 12-16 med början den 3 april 2016. Vill du göra ett besök på andra tider är du som vanligt välkommen att höra av dig. Invigningen av galleriet kommer ske i april, maj någon gång. Till mina kunder kommer en speciell inbjudan under våren 2016. Håll utkik i brevlådan! Skriv annars en rad om du vill stå i mitt adressregister!

Det finns många sätt att besöka ateljén på. Några tar fördrinken med privat visning i ateljén innan middagen hemma eller restaurangbesöket i stan. Passar dig som bor i närheten kanske? Andra firar och överraskar sina vänner eller kollegor på bemärkelsedagar. Jag tar emot såväl enskilda som grupper, konstföreningar till exempel. Ring eller maila för samtal och mer information.

Välkommen!

Ring eller maila; 0704-93 86 79, info@reija.se