ETT KONSTNÄRSHEM

Utökade öppettider!

Öppet i ateljén, galleriet & trädgården + nya butiken
Alla söndagar i sommar och höst kl.12-16

Jag är tacksam för all visad hänsyn, som att ett sällskap i taget vistas i ateljén och galleriet. Eventuella förändringar i öppettiderna meddelas här och på Instagram.

Kråkvilan”, olja
“Balladen om liten svart”, olja 70 x 69 cm (såld)

Mitt parallellspår i måleriet de senaste åren har varit inspirerat av natur och trädgård, inte minst min egen. Målningarna “Paradiset”, “Trädgårdsliv” och “Fågel grön” fick i höstas sina uppföljare i “Calles klätterträd” och “Gränsland”, stora dukar som nu hänger i galleriet och biblioteket.  De här bilderna har jag använt mig av på olika sätt, t.ex till glasunderlägg och brickor. Kuddarna i linnetyg är äntligen här samtidigt som jag har lust att utmana ryaknuten ännu en gång! Mattan till vårt lilla bibliotek blev färdig lagom till advent. Ja, jag har så många idéer och jag har inte glömt mitt löfte att tänka tyg och tapet!

Jag går mina rundor i trädgården och blickar tillbaka på det märkligaste av år… Jag borde måla, trodde att jag skulle måla mer men jag är påverkad av läget i världen. Istället har vi den här sommaren kastat oss över nya projekt som en liten butik och ett orangeri. Vi bestämde oss för att tro på framtiden och utvecklingen av ett konstnärshem. Det är verkligen roligt och tillfredställande att se förändringarna sakta ta form. Roligt att så många besökare vill tar del av det!

Vill du prata om min bok och särskilt begåvade barn så gör jag gärna det! Det känns så viktigt att synliggöra de här barnen, att öka kunskapen om dem .

Du är varmt välkommen!

PS. Du kan alltid ringa eller skriva en rad om du vill komma en tid som passar dig bättre! DS.

Ur Reijas Trädgårdar; “Paradiset”
Motivet finns på den runda brickan – fler produkter under “Reijas trädgårdar”! 

2020-08-06

Träffar: 326