ETT KONSTNÄRSHEM

Öppet i ateljén, galleriet & trädgården + Nya butiken söndagar kl. 12-16

Jag är tacksam för all visad hänsyn, som att ett sällskap i taget vistas i ateljén, galleriet och butiken, samt orangeriet. Eventuella förändringar i öppettiderna meddelas här och på Instagram.

Du kan alltid ringa eller skriva en rad om du vill komma en tid som passar dig bättre! 0704-938679 eller info@reija.se

Mitt måleri har de senaste åren varit inspirerat av natur och trädgård, inte minst min egen. Målningarna “Paradiset”, “Trädgårdsliv” och “Fågel grön” har fått sina uppföljare i “Calles klätterträd” och “Gränsland”, stora dukar som nu hänger i galleriet och biblioteket. De här bilderna har jag använt mig av på olika sätt, t.ex till glasunderlägg och brickor men också till kuddar i linne. Ja, jag har så många idéer och jag har inte glömt mitt löfte att tänka tyg och tapetTrädgårdarna skulle bli fina fondtapeter!

Jag har gått mina rundor i trädgården och blickat tillbaka på det märkligaste av år… Vi bestämde oss trots pandemin och ovissheten att tro på framtiden och utvecklingen av ett konstnärshem. En liten butik blev färdig under förra sommaren samtidigt som ett orangeri började byggas. Efter förseningar står det äntligen där med utsikt över dalgången. En terrass ska anläggas och jag har börjat pusslandet med den öländska kalkstenenEn trädgårdsfest med inbjudna gäster står på tur när pandemin tillåter och det är riskfritt att samlas.

Det är verkligen roligt och tillfredställande att se förändringarna sakta ta form. Roligt att så många besökare vill tar del av trädgården!

Vill du prata om min bok och särskilt begåvade barn så gör jag gärna det!

Du är varmt välkommen!

2021 – 07 -13

Träffar: 328