ETT KONSTNÄRSHEM

Öppet i ateljén, galleriet, trädgården & butiken

Söndagar till och med 5 juni kl. 12-16.

Om du vill komma en tid som passar dig bättre kan du boka en egen tid. Ring eller skriv en rad! 0704-93 86 79 eller info@reija.se

Jag behöver blicka bakåt för att se året 2022 framför mig… En märklig tid med pandemi och isolering som vi med beslutsamhet och stort hopp tänkte ta oss igenom, min man och jag. Vi sa unisont att det kommer ett liv efter och att vi tror på en utveckling av Ett konstnärshem. Vi kastade oss över butiks- och orangeriprojekt. Jag planerade för trädgårdsfest och en insamling till förmån för Barncancerfonden. Till och med en kurs i att knyta rya. Framförallt utökade jag öppettiderna och tänkte att det är en självklarhet att dela med oss av Kronhem!

Det kändes som ödets ironi när doktorn berättade om tumören i min mans vänstra lunga förra våren. “En av tre får cancer, alla drabbas” besannades och blev påtagligt verkligt i våra liv. Just som jag hade kommit till insikten att Coronan hade berövat mig alla intryck och försatt kreativiteten och idéerna på sparlåga. Just som bilderna inom mig började försvinna och jag tappade lusten att måla…

Nu är det roligt och spännande att blicka framåt igen. Se på allt det som blivit lyckat och bra. Tänka på alla de människor som gjort Ett konstnärshem möjligt! I år är det 25 år sedan jag flyttade till Kronhem och det skulle jag gärna vilja fira med en ny trädgårdsfest till sensommaren. För det är enkelt att förnimma de två fantastiska solskensdagarna i början på september förra året när vi nästan vågade mötas som vanligt! Jag går mina rundor i trädgården för att jag vet hur mycket den har kommit att inspirera mig i mitt måleri och skapande genom åren. Jag går mina rundor och gläds åt att så många av er hittar hit!

Varmt välkomna!

Träffar: 18