ETT KONSTNÄRSHEM

Öppet i ateljén, galleriet, butiken & trädgården

Sommartid! Alla söndagar i maj – augusti kl. 12-16. (stängt 23 juli)

Eller efter överenskommelse. Ring eller skriv en rad om du vill komma en tid som passar dig bättre. Boka gärna en guidning i trädgården, kostnad 100 kr/person. Kaffe & kaka till försäljning om vädret tillåter.

Vill du hålla dig uppdaterad om mitt konstnärshem? Följ gärna på Instagram! @ateljereijakarjalainen

Vinterhalvårets måleri är inspirerat av trädgårdslivet. Allra mest den egna trädgården, drömmar och linnétagetesen. Målningen ovan heter “Hängmatta”, 90 x 90 cm.

Min förhoppning den gångna vintern har varit att fylla galleriets väggar med nya härliga målningar. Alla inspirerade av trädgårdslivet, den egna trädgården, drömmar och linnétagetes som jag blev mycket förtjust i i somras. När väggarna är fulla är det tid för Trädgårdsfest! Boka helgen 12-13 augusti.

Ett par av motiven, “Hängmatta” och “Sommarkväll” är reserverade exklusivt för NOA Gallery och finns nu till försäljning på noagallery.seEtt samarbete med Bonnier media sedan 2017.

Målningen “Paradiset” har äntligen blivit till tapet – en fondvägg – det resultatet har jag väntat spänt på. Tapetprov finns att titta på!

Sjukdomen cancer har kommit mig nära på många vis under pandemiåren… Tyvärr förlorade vi Elias, en nära vän till en av sönerna. Därför fortsätter insamlingen och försäljningen av tavlan “För liv” till förmån för Barncancerfonden. Skrolla för mer information nedan.

Trädgården har fått en allt större betydelse i mitt konstnärskap och till sommaren blir det åter öppen trädgård tillsammans med Fjärdhundraland :s Tuva & täppa & trädgårdstrippen.se . Såhär i början på året är planeringen i full gång för jag vill fortsätta utveckla trädgården i mitt konstnärshem. Fantastiskt roligt att så många vill ta del av trädgården i Kronhem, tycker jag. Varför inte boka en privat guidning?

Öppen trädgård sommaren 2023
Tuva & Täppa – lördagen 17 juni kl. 11-17
Trädgårdstrippen.se – söndagarna 18 juni, 2 juli, 30 juli & 6 augusti klockan 10-17.
Trädgårdsfesten – Helgen 19-20 augusti

Träffar: 61