ETT KONSTNÄRSHEM

Öppet i ateljén, galleriet, butiken & trädgården

Första söndagen i månaden kl. 12-16. Nästa tillfälle 5 februari! Eller efter överenskommelse. Ring eller skriv en rad om du vill komma en tid som passar dig bättre.

Vill du hålla dig uppdaterad om mitt konstnärshem? Följ gärna på Instagram! @ateljereijakarjalainen

Vinterhalvårets måleri är inspirerat av trädgårdslivet, den egna trädgården, drömmar och linnétagetesen som lyste orange i potagern intill orangeriet.

Min förhoppning och målsättning den här vintern är att fylla galleriets väggar med nya härliga målningar. Alla inspirerade av trädgårdslivet, den egna trädgården, drömmar och linnétagetes som jag blev mycket förtjust i i somras. När väggarna är fulla är det tid för Trädgårdsfest! Redan nu är ett par motiv reserverade för NOA Gallery.

Målningen “Paradiset” ska äntligen bli till tapet – en fondvägg – det resultatet väntar jag spänt på. Bildbevis under vårvintern hoppas jag!

Sjukdomen cancer har kommit mig nära på många vis under pandemiåren… Tyvärr förlorade vi Elias, en nära vän till en av sönerna. Därför fortsätter insamlingen och försäljningen av tavlan “För liv” till förmån för Barncancerfonden. Skrolla för mer information nedan.

Trädgården har fått en allt större betydelse i mitt konstnärskap och till sommaren blir det åter öppen trädgård tillsammans med Fjärdhundraland & trädgårdstrippen.se . Såhär i början på året är planeringen i full gång. Bland annat väntar ett nytt samarbete.

Det är fantastiskt roligt att så många vill ta del av trädgården i Kronhem.

“Paradiset” blir äntligen en tapet! Giclée-tryck och bricka finner du i butiken i Kronhem.

Träffar: 32