Ateljébesök

 

Ett konstnärshem!

Öppet i ateljén, galleriet och trädgården + butik

Tanken fanns där från första början, att använda platsen jag bor på för min konstnärliga verksamhet. Om det var möjligt förstås! Min man Håkans stöd och svärmors tidiga maning till en totalrockad av Kronhem har inneburit både konstnärlig frihet och tid för barn och familj. Genom otaliga projekt har konstnärshemmet långsamt fått växa och utvecklas till det det är idag. En liten oas, ett litet paradis som vi gärna delar med oss av.

Från och med våren 2016 har du som besökare möjlighet att se konsten i hemmiljö och samtidigt njuta och inspireras av vårt fina Kronhem!

Jag håller öppet första söndagen i månaden mellan klockan 12-16. Under sommarmånaderna något oftare. Information om öppettider på första sidan samt på Instagram. Om du vill komma en tid som passar dig bättre så ring eller skriv en rad! 

Det finns många sätt att besöka ateljén på. Några tar fördrinken med privat visning i ateljén innan middagen hemma eller restaurangbesöket i stan. Passar dig som bor i närheten kanske? Andra firar och överraskar sina vänner eller kollegor på bemärkelsedagar. Jag tar emot såväl enskilda som grupper, konstföreningar till exempel. Ring eller maila för samtal och mer information.

Välkommen!

 

Ring eller maila; 0704-93 86 79, info@reija.se

Träffar: 2296