NYHETER!

Kuddar, brickor och en butik…

Nu är kuddarna här! “Fågel grön I”, “Fågel grön II och “Gränsland”.
Läs mer under Reijas trädgårdar.

Jag fortsätter med öppna söndagar också 2021!

Ibland får man tänka om! Mitt årliga event blev framflyttad på obestämd tid. Min samarbetspartner och tilltänkta gäst Jocke Slöjdare arbetar vidare med produkter bland annat till trädgården. En klassisk vit trädgårdssoffa, en Adirondack stol och en bänk finns nu på plats. Fågelholkar som inte liknar någon annan och inte minst de vackra underställen till mina runda brickor “Paradiset” och “Fågel grön” likaså. Läs mer om Jocke på; http://jockeslojdare.com

Pssst! Jag har smygöppnat den nya lilla butiken!

I butiken hittar du mina produkter men också Jocke Slöjdares, honung från gården nästgårds och mamma Paulas raggsockor. Handplockat för att det står mig nära.

Visningar: 885